Любовта е странна и сложна материя. Също като жените. Трудни

...
 
Любовта е странна и сложна материя. Също като жените. Трудни
Коментари Харесай

Как да го накараш да усети липсата ти

 

Любовта е странна и комплицирана материя. Също като дамите. Трудни за схващане същества, които от време на време желаят необикновени неща. Като това да накарат половинките си да усетят неналичието им. Може би с цел да ги оценят. Всяка жена скрито мечтае да чуе от мъжа до нея думите „ Липсваш ми “.  Но мъжете мъчно демонстрират страстите и възприятията си. И въпреки всичко не е невероятно.

Съветите, които ще прочетеш са тъкмо това, от което се нуждаеш сега. С тях няма по какъв начин да не го накараш да осъзнае, че му липсваш.

Ако искаш да го накараш да копнее за теб, да ти изпраща десетки известия, когато сте надалеч един от различен и да заемаш целия му разум, би трябвало да знаеш, че си има секрети и дребни техники, с които да го постигнеш. И след тях, твоето момче ще е още по-лудо по теб.

 

Спри да му пишеш

Мъжете са склонни да изгубят интерес към дамите, които са елементарно налични за тях. Спри да му пишеш всеки ден. Показваш прекалено много внимание по този метод. Накарай го да се чуди за какво през днешния ден не си му изпратила известие и какво се случва с теб. Друг трик е да си онлайн и да не му пишеш. Това още повече ще го накара да си мисли за теб.

Играта на очакване

Ако си направила първата стъпка и не си го търсила през целия ден, още същата вечер, той е податлив да ти написа. Не му отговаряй незабавно. Остави непрочетено известието цяла нощ. Така още повече ще засилиш интереса му.

Не давай всичко

Колкото и да ти е прелестно с него и да усещаш, че това е твоят човек и искаш да споделиш живота си с него, бъди деликатна. Не се отваряй. Не споделяй целия си живот, фантазиите и страховете си. За да се разкриеш изцяло пред един човек, би трябвало време. Опознайте се един различен последователно. Няма за къде да бързате. Имате цялото време на света.

Остави дребен спомен от теб

Ако искаш да се сети за теб, не помни напълно „ инцидентно “ обеците си или пък гривната в колата, офиса или дома му. Но в случай че той не ти се обади, с цел да ти каже, че нещата ти са в него, не се разстройвай. Възможно е по-късно да го направи или да изчака да се видите и да ти ги даде персонално.

Използвай обществените мрежи като свое оръжие

Не спирай да публикуваш свои фотоси в обществените платформи. Бъди дейна и споделяй моменти от живота си, които искаш той да види. Със сигурност следи всяка една твоя обява и не пропуща нито едно стори. Тук е момента да покажеш готината и занимателна страна. Накарай го да осъзнае какво ще му липсва, в случай че не е част от живота ти. Покажи му, че си коства да се бори за теб.

Бъди заета, когато те предложения да излезете

Искаш ли да му липсваш? Тогава не се съгласявай всякога, когато желае да излезе с теб. По този метод ще стартира да те приема като даденост, а това ще попречи на дребния ти проект. Добре е да му откажеш няколко пъти. Това ще го направи още по-нетърпелив да те види.

Дай му пространство

Ако прекарвате прекомерно дълго време дружно, тръпката сред вас скоро ще си отиде. Сърцето му към този момент няма да подскача, когато те види. И няма да може да усети неналичието ти. Дай му пространство. Излез с приятелки, отиди на шопинг или спа. Не бъди постоянно до него както физически, по този начин и виртуално посредством известията, с които го обсипваш. По този метод ще го накараш да си мисли за теб повече и за това, какъв брой прелестно се усеща, когато си в близост.

Отнасяй се с него като с другар

Не показвай възприятията си към него. Дръж се по този начин, като че ли той е най-хубавият ти другар. Не му позволявай да разбере, че искаш нещо доста повече от другарство и се страхуваш от това. Така, той ще мисли, че може да те има, когато си изиска и ще те има за лесна игра. А лесните игри не са забавни.

Опитай нови неща с него

Споделете си взаимно нещата, които желаете да извършите и ги направете дружно. Така ще си създадете нови, споделени мемоари. И не забравяйте за фотосите. Публикувай някои от направените фотографии в обществените мрежи, с цел да ги гледа и да си мисли за теб, когато не сте дружно.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР